Ένα μπαρ στο Άμστερνταμ χτισμένο με μεταχειρισμένα υλικά

Η ιστορία αυτoύ του μπαρ ξεπερνά το αρχιτεκτονικό έργο. Αυτή η κατασκευή έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τόσο των ιδιοκτητών όσο και των χρηστών. Δεν είναι απλά μια επιχείρηση, η δημιουργία αυτού του έργου ήταν μία περιπέτεια με την μεταφορά και επαναχρησιμοποίηση υλικών κατασκευής!

Η πρώτη αγορά ήταν ένα μεταχειρισμένο φορτηγό για να αγορασθούν και να μεταφερθούν τα πράγματα έκτακτης ανάγκης 42 κουφώματα, βίδες, 55 γαλόνια χρώματος και αρκετό άλλο επαναχρησιμοποιημένο υλικό. Όλα τα υλικά με τα οποία φτιάχτηκε αυτή η καφετέρια αγοράστηκαν από μία σελίδα πώλησης χρησιμοποιημένων αντικειμένων στην Ολλανδία που ονομάζεται Marktplaats, ωστόσο όμως το κτήριο μοιάζει καινούριο!

Το έργο αποτελείται από τρεις ενότητες: Η πρώτη ενότητα, όπου το μπαρ έχει φεγγίτες και προσόψεις και οι άλλες δύο μονάδες που αποτελούν τη βεράντα. Σε περίπτωση που η καφετέρια πρέπει να είναι εντελώς κλειστή αυτό επιτυγχάνεται με μεγάλα ξύλινα παραθυρόφυλλα. Ένα έργο φτιαγμένο με μεράκι που σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται ότι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του είναι από δεύτερο χέρι. Ο σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την ανακύκλωση προσφέρει έναν κόσμο δυνατοτήτων!

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 8119,8120,8121″][/images_grid]

Απάντηση