Ένα μικρό ξενοδοχείο με τοίχο – κήπο

Print Friendly, PDF & Email

Ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια, στην παραλία Laguna, ανακαινίσθηκε και πλέον είναι ένα «πράσινο» και εντελώς βιώσιμο κτήριο.

Αυτή η ανακαίνιση περιελάμβανε ένα διώροφο πράσινο τείχος που δίνει μια οικολογική αστική αίσθηση στο χώρο. Το όμορφα ανακαινισμένο ξενοδοχείο και είναι ιδανικό για φωτογραφήσεις, επιδείξεις μόδας, γάμους και άλλες εκδηλώσεις. Οι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν και αναδιαμόρφωσαν το ξενοδοχείο με σκοπό αυτό να αντικατοπτρίζει τη δέσμευση για αειφορία Ο μαγευτικός κάθετος κήπος, βοηθάει στον έλεγχο του μικροκλίματος και παρέχει δροσιά στο εσωτερικό και ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στο εξωτερικό του ξενοδοχείου. Επιπλέον, η πρόσοψη αποτελείται από οργανικά και πλήρως ανακυκλωμένα υλικά : Το ξύλο και ο χάλυβας που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από παλιά κτήρια στο Ανατολικό Λος Άντζελες, δίνουν στο ξενοδοχείο και τα 12 δωμάτια του μία γήινη εμφάνιση.

[images cols=”three” lightbox=”true”] [image link=”6214″ image=”6214″] [image link=”6216″ image=”6216″] [image link=”6218″ image=”6218″] [image link=”6221″ image=”6221″] [image link=”6223″ image=”6223″] [/images]

Απάντηση