ΣΕΚΑ: Επιτυχημένη η εσπερίδα στη Λαμία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα του ΣΕΚΑ, με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας στο κτιριακό περιβάλλον», την Τετάρτη 18 Μαρτίου στην πόλη της Λαμίας.
Με μεγάλη ανταπόκριση των κατασκευαστών αλουμινίου αλλά και των μηχανικών και των ενεργειακών επιθεωρητών και αρχιτεκτόνων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα του ΣΕΚΑ με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας στο κτιριακό περιβάλλον», την Τετάρτη 18 Μαρτίου στην πόλη της Λαμίας.
Η εκδήλωση διεξήχθη στο πλαίσιο των δράσεων του Συνδέσμου για το 2015.
«20 χρόνια ΣΕΚΑ – Γιατί αξίζει η συμμετοχή σου» ήταν η εισήγηση που ανέπτυξε η Πρόεδρος του ΣΕΚΑ κα Δήμητρα Κοντελέ. « Ο ΣΕΚΑ έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια ενημέρωσης και διαλόγου με φορείς και επαγγελματίες του κλάδου ανά την Ελλάδα για τα κοινά μας προβλήματα και τις ανάγκες, για να μοιραστούμε δημιουργικά σκέψεις και ιδέες και προβληματισμούς» τόνισε η κα Κοντελέ και πρόσθεσε « Ο ΣΕΚΑ έχει όραμα και μέλλον έχει στους κόλπους του νέους ανθρώπους που εργάζονται ακούραστα με τη δύναμη και το πάθος της ηλικίας τους και δίπλα σε ανθρώπους που είναι η ιστορία του, τους ιδρυτές του , τους πρώην προέδρους, τους ανθρώπους που στηρίζουν τον Σύνδεσμο και είναι πάντα εκεί. Αυτό που θα μας στηρίξει και είναι βασικό για την επιβίωση μας είναι η μεταξύ μας αλληλεγγύη και συνεργασία.»
Για τα πρότυπα και τις μεθόδους ελέγχου κατασκευαστικών εφαρμογών και τη Συμμόρφωση CE έκανε λόγο ο Physicist (M.Sc), Managing Director TUV RHEINLAND του κ. Γιώργου Μυλωνάκη.
Την πορεία του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον», τα αποτελέσματα και τις προοπτικές που αυτό προσφέρει παρουσίασε ο Γ. Γ. του ΣΕΚΑ κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής.
Ακολούθησε ο κ. Δημήτρης Αθανασίου, Πολιτικός Μηχανικός από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο οποίος αναφέρθηκε στα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης που αποτελούν εργαλείο εξοικονόμησης στις κατοικίες.
Τέλος, ο Γεν. Διευθυντής της ENERGY LINE κ. Σωκράτης Ξανθόπουλος παρουσίασε το Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές» από το ξεκίνημά του το 1994 έως σήμερα το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί 13-15 Νοεμβρίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Παραλία Κατερίνης.
Μεγάλος χορηγός ήταν η εταιρεία ELVIAL, χορηγοί οι εταιρείες ΝΕΟΚΕΜ, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 15082,15083,15084,15085,15086,15087,15088,15089,15090″][/images_grid]

Απάντηση