Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, οι διεθνείς πιέσεις είναι μόνιμες και το εσωτερικό μέτωπο διαταραγμένο. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών διοργανώνει και φέτος, το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) για θέματα που απασχολούν γενικότερα τον χώρο “Εξοικονόμηση – Πιστοποίηση – Ποιότητα”.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή 5-6 Νοεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό – Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης. Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου showroom της στη Θεσσαλονίκη, στη περιοχή της Ευκαρπίας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Ιουνίου η ALUMIL, η πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Το συγκεκριμένο showroom αποτελεί τoν μεγαλύτερo και πληρέστερo εκθεσιακό χώρο κουφωμάτων της Ελλάδoς. Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα πραγματοποιήσει και τα εγκαίνια του νέου showroom της στην Αθήνα.

Προσυνεδριακή ημερίδα του 13ου Συνεδρίου “Αλουμίνιο & Κατασκευαστές” πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου στο Γκάζι. Εκεί θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος για την Ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας και των πρώτων αποτελεσμάτων της νέας φάσης Έρευνας του ΠΑ.ΠΕΙ. Ακόμη γνωρίστε μέσα από τις σελίδες αυτού του τεύχους εντυπωσιακά έργα σε Ελλάδα και
εξωτερικό “ντυμένα” με κορυφαία συστήματα αλουμινίου.

Η ELVIAL παρουσιάζει εντυπωσιακά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εντυπωσιακά κτήρια στο Ιράν και τα Σκόπια αλλά και εντός συνόρων έργα σε Καλαμάτα και Κρήτη.

Η εταιρεία ALUMIL υλοποίησε με επιτυχία έργο που αφορούσε 3.500 παράθυρα για ένα από τα μεγαλύτερα κτήρια της Νέας Υόρκης το «111 Eighth Avenue» στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας Google Inc.

Συστήματα της εταιρείας EXALCO χρησιμοποιήθηκαν σε δύο υπέροχες εξοχικές κατοικίες στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τέλος, με το όνομα της ALUMINCO να αποτελεί συνώνυμο της εγγύησης και της ποιότητας στον κλάδο των συστημάτων αλουμινίου, δεν είναι τυχαίο που οι δημιουργίες της κάνουν την εντυπωσιακή διαφορά σε σπίτια στην Κροατία, το Λονδίνο και την Πελοπόννησο.

Μεσούσης της σημερινής κατάστασης ο κλάδος του αλουμινίου δίνει αέρα αισιοδοξίας με ξεχωριστές ενέργειες που πραγματοποιούν φορείς και εταιρείες αυτή τη δύσκολη ομολογουμένως περίοδο.

Απάντηση