Η Europa αναπτύσσεται με νέο ιδιόκτητο εμπορικό κατάστημα στα Χανιά

Europa Εμπορικό Κατάστημα

Το νέο Εμπορικό Κατάστημα Europa στα Χανιά είναι γεγονός. Οι κατασκευαστές αλουμινίου του Νομού Χανίων και Ρεθύμνου, θα εξυπηρετούνται πλέον από το νέο Εμπορικό Κατάστημα Αλουμινίου που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία.


Η Europa ανταποκρίνεται με τρόπο απόλυτο και καθοριστικό σε ένα πάγιο αίτημα των κατασκευαστών του Νομού και των όμορων περιοχών, αφού οι ιδιαιτερότητες του νησιού της Κρήτης καθιστούσαν επιτακτική ανάγκη την δημιουργία εμπορικού στην περιοχή. Το νέο εμπορικό κατάστημα καλύπτει με αμεσότερο τρόπο τις ανάγκες των κατασκευαστών της περιοχής, τόσο στην προμήθεια των προφίλ και των εξαρτημάτων για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου Europa, όσο και την εξασφάλιση συνολικής ποιοτικής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της Europa.

Εμπορικό Κατάστημα Europa στα Χανιά

Παράλληλα και με δεδομένη την έναρξη του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ», το νέο εμπορικό κατάστημα της Europa είναι κατάλληλα στελεχωμένο, ώστε οι κατασκευαστές αλουμινίου να λαμβάνουν και ενημέρωση αναφορικά με το πρόγραμμα για τυχόν απορίες ή διαδικαστικά ζητήματα που τους αφορούν.

Στο εμπορικό Κατάστημα Europa στα Χανιά

Το νέο Εμπορικό της Europa βρίσκεται στην διεύθυνση Λ. Καζαντζάκη 193 στο Βαμβακόπουλο Χανίων, Τ.Κ. 73131 (τηλ.: 28210-95000/email: chania@europaprofil.com) και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ενδιαφερόμενο. Υπεύθυνος του νέου Εμπορικού έχει αναλάβει ο κος Αντώνης Λαϊνάκης.  

Απάντηση