7η Επιχειρηματική Αποστολή HELLAS IRAQ B2B Summit, 15 -18 Ιουνίου

Η New Genesis πρωτοπόρος στις επιχειρηματικές αποστολές στο Ερμπίλ οι οποίες περιλαμβάνουν Β2Β meetings και επισκέψεις σε μεγάλα έργα στην περιοχή, οργανώνει σε συνεργασία με το Erbil Constructors Union την νέα της επιχειρηματική αποστολή.

Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου ενδιαφέροντος που προέκυψε κατά την διάρκεια των επιχειρηματικών συναντήσεων, οι ελληνικές επιχειρήσεις μας ζήτησαν να οργανώσουμε το συντομότερο μία ακόμα αποστολή στο Ερμπίλ με στόχο την συνέχιση των επιχειρηματικών επαφών και την ολοκλήρωση συμφωνιών. Στην περιοχή του Ερμπίλ το οποίο, σημειωτέον, έχει χαρακτηρισθεί ως το Dubai της Μέσης Ανατολής, υπάρχει πράγματι μία εξαιρετικά μεγάλη ανοικοδόμηση με έργα υποδομής (ο νέος περιφερειακός αυτοκινητόδρομος -120m road όπως αποκαλείται-, γέφυρες) αλλά και βίλες, έργα οικιστικά, εμπορικά και επιχειρηματικά κέντρα, ξενοδοχεία, ουσιαστικά ολόκληρες πόλεις (American Village, Lebanese Village, Italian Village κλπ) με την κορωνίδα όλων αυτών το Downtown Erbil, ένα έργο αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Στόχος της κουρδικής κυβέρνησης είναι όλα τα έργα να ολοκληρωθούν σε βάθος 10ετίας.

Στην προηγούμενη αποστολή μας επισκεφθήκαμε ορισμένα από τα σημαντικότερα έργα της περιοχής που βρίσκονται σε εξέλιξη (Εmpire Project – Harsham project – Green Land) και πολλοί έλληνες και κύπριοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να κάνουν εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες! Σας καλούμε να συμμετέχετε στην μοναδική πλατφόρμα που έχουμε οικοδομήσει από το 2011 και να επωφεληθείτε από την γέφυρα επικοινωνίας που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία 3 χρόνια, ώστε να συναντήσετε από κοντά τους επιχειρηματίες εκείνους που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένες συνεργασίες!

Για περισσότερες πληροφορίες: Λ. Βουλιαγμένης 312, 17343 Αγ. Δημήτριος, Τηλ. Κέντρο Ελλάδας: +30 210 97.64.118, Τηλ. Κύπρου: +357 966 78.532, Fax: +30 210 97.64.119

Απάντηση