«6η Διεθνής Έκθεση Medwood – Η έκθεση κλειδί»

Η έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών. 

Στην έκθεση θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο αριθμό εκθέτων με βασικές κατηγορίες εκθεμάτων να είναι: είδη ξυλείας, υλικά επιπλοποιίας και κουζίνας, ξύλινα κουφώματα, πέργκολες, σκέπες/στέγες, decking, πατώματα, εσωτερικές σκάλες, ξύλινα σπίτια, ειδικές κατασκευές, διακοσμητικές επιφάνειες, καινοτόμα υλικά και φέτος θα δώσουν το παρών εκθέτες με εργαλεία-μηχανήματα.

Παράλληλα χιλιάδες επισκέπτες  από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, όλοι προερχόμενοι από τους  επαγγελματικούς χώρους των διαφορετικών τομέων της φετινής έκθεσης, (όπως ξυλουργοί, επιπλοποιοί, έμποροι υλικών, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, σχεδιαστές και έμποροι ξυλείας) θα ενθουσιαστούν με τα νέα προϊόντα, τις εντυπωσιακές κατασκευές και τα πρωτοποριακά υλικά  που θα συναντήσουν στην έκθεση.

Στόχος είναι η ενημέρωση για τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στο σχεδιασμό, τη δόμηση, τις νέες τεχνολογίες και την πράσινη αρχιτεκτονική. Για το σκοπό αυτό διοργανώνονται στα πλαίσια της έκθεσης παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες με δωρεάν είσοδο. Το φετινό θέμα των παράλληλων εκδηλώσεων θα είναι τα καινοτόμα υλικά και οι επιφάνειες (9 Απριλίου-Surface Event).

Η MEDWOOD 2016  θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η Medexpo Α.Ε. υποστηρίζει την έκθεση με ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις και εγγραφή στο event μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης στην ιστοσελίδα www.medwood.gr , την σελίδα στο facebook Medwood ή να επικοινωνείτε στο e-mail: ad@medwood.gr, τηλ.: 210 2931011, διεύθυνση: Δοϊράνης 65 11363 Αθήνα.

Απάντηση