Σωματείο Αλουμινοκατασκευαστών Σιδηροκατασκευαστών Ν. Αργολίδας» Αποκριάτικος χορός και κοπή πίτας

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 το Σωματείο κατασκευαστών αλουμινίου – σιδήρου Ν. Αργολίδος «Ήφαιστος» πραγματοποίησε για πρώτη φορά αποκριάτικο χορό και συγχρόνως εκδήλωση για την κοπή της πίτας στο εξοχικό κέντρο «Αλέξανδρος» στον Άγιο Αδριανό Αργολίδος.
Οι εκατό και πλέον προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, στο οποίο η ζωντανή μουσική δημιούργησε ιδιαίτερο κέφι.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του σωματείου και τόνισε την μαχητικότητα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή των πιστοποιητικών «Τεχνίτες δομικών έργων αλουμινίου – σιδήρου», σε 13 κατασκευαστές μέλη του σωματείου που παρακολούθησαν τα μαθήματα και συμμετείχαν επιτυχώς στις εξετάσεις.
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά και ουσιαστικά η πρώτη φορά που το σωματείο της Αργολίδος έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 32313,32314″][/images_grid]

Απάντηση