Συστήματα της Aluminco σε Διαμερίσματα στο Ανατολικό Λονδίνο

Νέα διαμερίσματα στην περιοχή Croydon του Ανατολικού Λονδίνου με τα πιστοποιημένα, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών CLIMA. Το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων ντύθηκε εξ ολοκλήρου (πόρτες εισόδου, παράθυρα, μπαλκονόπορτες) με το ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα ALUMINCO Clima AL 520 που διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την κορυφαία λειτουργικότητα του.
Το έργο υλοποιήθηκε το 2ο τρίμηνο του 2015 και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της Aluminco σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια που επιβάλλει το εγχειρίδιο ποιότητας στην Αγγλία.
Τα θερμομονωτικά συστήματα της ALUMINCO είναι συστήματα υψηλών επιδόσεων για απαιτητικές κατασκευές. Προσφέρουν την απόλυτη ασφάλεια του περιμετρικού κλειδώματος, δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων για αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες, υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και ηχομόνωσης και εγγυώνται άριστη ποιότητα, λειτουργικότητα και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 18612,18613,18614,18615,18616″][/images_grid]

Απάντηση