Συνέδριο & έκθεση Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας

Έχεις επιχείρηση; Μπες στο ρεύμα της εξοικονόμησης. Η εξοικονόμηση περνά αποκλειστικά και μόνο μέσα από τις ΑΠΕ. Αυτό είναι δεδομένο αδιαμφισβήτητο και οι ψαγμένες, αναγκαστικά λόγω και της κρίσης εταιρείες ή όσες διαθέτουν ιδιαίτερες περιβαλλοντικές ανησυχίες, δεν το έχουν απλώς συνειδητοποιήσει.

Προχωρούν σε επενδύσεις τόσο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών όσο και σε άλλες που θα συνεισφέρουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, ώστε ως επιχειρήσεις να είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμες και κερδοφόρες. Δεν έχουν άλλη επιλογή. Πρέπει να επιβιώσουν εξοικονομώντας! Το παράδειγμά τους ακολουθούν κι άλλες επιχειρήσεις, καθώς τα οφέλη είναι ξεκάθαρα στον εταιρικό προϋπολογισμό.

Αργά ή γρήγορα η στρατηγική της εταιρικής εξοικονόμησης κάθε εταιρείας θα στραφεί στις ΑΠΕ. Κι επειδή τα περιθώρια, λόγω κρίσης, στενεύουν, το «αργά» και το «γρήγορα» έρχονται γρηγορότερα.

Στόχος

Το Συνέδριο και Έκθεση Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας έχει ως στόχο να παρουσιάσει στο επιχειρηματικό κοινό της Κύπρου όλες τις διαθέσιμες λύσεις και επιλογές που αφορούν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας κυρίως με τη χρήση φωτοβολταϊκών. Στοχεύει, επίσης, να αναδείξει τις βασικότερες και αποδοτικότερες μεθόδους και υπηρεσίες, καθώς και τα προϊόντα εκείνα που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας σε υφιστάμενα ή υπό ανέγερση κτίρια, επαγγελματικά υποστατικά και μονάδες παραγωγής.

Πληροφορίες Συνεδρίου και Έκθεσης Τρίτη 08 Ιουλίου 2014, Ξενοδοχείο Hilton Park, Λευκωσία.

Απάντηση