Συμμετοχή της ΕΕΑ στην Aluminium 2014

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου συμμετείχε και φέτος όπως το 2012 στην μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Αλουμινίου, την “Aluminium 2014” που πραγματοποιήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους της Messe Dussedorf στις 7 με 9 Οκτωβρίου.

Στην έκθεση Aluminium που αφορά το σύνολο του κλάδου αλουμινίου (πρώτες ύλες, πρώτη και δεύτερη μεταποίηση, επιφανειακή επεξεργασία) και διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια, οι εκθέτες έφθασαν τους 934 (+3% σε σχέση με το 2012) και οι επισκέπτες τους 24261 (+13% σε σχέση με το 2012). Σημειώνεται ότι το 63% των εκθετών και το 56% των επισκεπτών προερχόταν από 50 χώρες εκτός Γερμανίας.

Πέραν της ΕΕΑ η οποία στο λιτό περίπτερο της αναδείκνυε την δυναμική και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του 2ου πιο εξαγωγικού κλάδου της χώρας, οι ελληνικές συμμετοχές ανήλθαν φέτος σε 8. Συγκεκριμένα στην έκθεση συμμετείχαν οι: Alumil, Assimakis, Cosmos Profil, Elval, Elvial, Etem, Papayannakis, Symetal. Στη φετινή έκθεση όπως και τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν οκτώ θεματικά περίπτερα (Primary, Foundry, Welding and Joining, Magnesium Area, Competence Centre Surface Technology, Recycling, Research Forum, WGM Joint). Η έκθεση συνοδεύτηκε και φέτος από συνέδριο, ενώ κατά την διάρκεια της απονεμήθηκε για 9η φορά το European Aluminium Award.

Απάντηση