Στη ΔΕΘ «χτυπά η καρδιά» της δόμησης & της ενέργειας

Σημείο συνάντησης για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της δόμησης και των κατασκευών, με προτάσεις πρωτοποριακών δομικών λύσεων και καινοτόμα προϊόντα, η INFACOMA στην 31η διοργάνωση της αναδεικνύεται σε πολύτιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις του κλάδου και τους εμπορικούς επισκέπτες.

Με τη δυναμική παρουσία σημαντικών εταιρειών από τους κλάδους του αλουμινίου, των κουφωμάτων, των οικοδομικών υλικών, των χρωμάτων, των μονωτικών υλικών, των μηχανισμών αλουμινίου και των τζακιών θα διοργανωθεί από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου του 2014 η 31η INFACOMA, που δέχεται αυτή την περίοδο δηλώσεις συμμετοχής.

Παράλληλα με την 31η INFACOMA θα λειτουργήσει η 6η ENERGYTECH, Διεθνής Έκθεση Ψύξης – Θέρμανσης, Συμβατικών & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δημιουργώντας ένα δυναμικό εκθεσιακό «δίδυμο». Η INFACOMA, σημείο συνάντησης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της δόμησης και των κατασκευών, θα καταθέσει στην 31η διοργάνωση τις προτάσεις πρωτοποριακών δομικών λύσεων και θα παρουσιάσει καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές, φιλοδοξώντας για μία ακόμη φορά να καταστεί πολύτιμο εργαλείο τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους εμπορικούς επισκέπτες.

Μετά την επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, που κατάφερε να προσελκύσει 45.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η INFACOMA θέτει ψηλά τον πήχη για το 2014 και προσανατολίζεται σε νέες αγορές. Στο πλαίσιο αυτό έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα hosted buyers για περισσότερους από 50 επιλεγμένους εμπορικούς επισκέπτες από χώρες όπως η Ρωσία, η Αλβανία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος, η Λιβύη, η Σλοβενία, η Σερβία, η Ουγγαρία. Μεταξύ των προσκεκλημένων ξένων εμπορικών επισκεπτών περιλαμβάνονται επίσης και εισαγωγικές εταιρίες-χονδρέμποροι από τη Δυτική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Οι εκθέτες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις, με στόχο τη διεύρυνση και αύξηση των πωλήσεων τους. Παράλληλα, την έκθεση θα πλαισιώσουν συνέδρια με αντικείμενο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βιοκλιματική δόμηση, στα οποία θα παρουσιαστούν οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον χώρο.

Λόγοι να την επισκεφτείτε

• Γιατί η INFACOMA είναι η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου και θα βρω εκεί την ελίτ του χώρου των κατασκευών.
• Για να ενημερωθώ για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο της δόμησης και των κατασκευών από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου.
• Για να συμμετάσχω στις παράλληλες εκδηλώσεις – ημερίδες που διοργανώνονται
• Για να βρω λύσεις για την ανανέωση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μου.
• Για να βρω συγκεντρωτικά πιθανούς προμηθευτές για οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης – διακόσμησης – κατασκευής του χώρου μου.
• Για να αποφασίσω τι είδους τζάκι θα επιλέξω.
• Για να βρω τα χρώματα και τα εργαλεία θα χρησιμοποιήσω για να βάψω το σπίτι ή το γραφείο μου.
• Για να βρω τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για την επιχείρησή μου.
• Για να κλείσω συμφέρουσες συμφωνίες με αντικείμενο τα υλικά και τα μηχανήματα για τα τεχνικά έργα ασφαλτόστρωσης, οδοποιίας και περιβαλλοντικής αναμόρφωσης του δήμου
• Για να επιλέξω σύστημα ασφαλείας (ρολά, συναγερμοί) για το σπίτι ή την επιχείρησή μου.
• Για να έρθω ως φοιτητής Πολυτεχνικής Σχολής σε επαφή με τον εξοπλισμό (τοπογραφικό – ηλεκτρολογικό – μηχανολογικό) που θα χρησιμοποιήσω αργότερα στην επαγγελματική μου πορεία.

Απάντηση