ΣΕΜΑΣ: Στην INFACOMA με έμφαση στην ενημέρωση των κατασκευαστών

Το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) για άλλη μια χρονιά πιστό στην πολιτική του και παρά την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον χώρο της δόμησης συμμετείχε δυναμικά στην καθιερωμένη πλέον διεθνή έκθεση δομικών υλικών την 31η INFACOMA 2014.

Η έκθεση έλαβε χώρα από τις 13-16 Φεβρουαρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατάφερε για άλλη μια χρονιά να προσελκύσει κατασκευαστές αλλά και απλό κοινό. Η 31η ΙNFACOMA 2014, οδηγώντας τις εξελίξεις στο χώρο της δόμησης, έρχεται να αναδείξει και να προωθήσει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές και νέα υλικά, που αφορούν την αναβάθμιση κτηρίων και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σωματείο με τη δυναμική του παρουσία (Περίπτερο 13 stand 10) έδωσε έμφαση κυρίως στην ενημέρωση των επαγγελματιών για τα τεκταινόμενα του κλάδου. Το Σ.Ε.Μ.Α.Σ. ευχαριστεί θερμά του εκθέτες-μελή του σωματείου που συντάχτηκαν με την προσπάθεια του, τους χορηγούς της συμμετοχής τις εταιρείες ELVIAL, ALUMIL και ΉΦΑΙΣΤΟΣ. Τέλος την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ για την προσφορά της.

Απάντηση