Νέα ολοκληρωμένη σειρά λαβών ALUMIL σε συνεργασία με τη Hoppe

Η ALUMIL στη συνεχή και επιτυχημένη προσπάθειά της να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και να καλύπτει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της, δημιούργησε τη νέα ολοκληρωμένη σειρά λαβών ALUMIL σε συνεργασία με τη Hoppe.

Η ALUMIL σε συνεργασία με τη Hoppe AG δημιούργησε μία νέα ολοκληρωμένη σειρά λαβών από χυτό αλουμίνιο και με πατενταρισμένο μηχανισμό Secustic, η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών οποιασδήποτε κατασκευής.

Ο σχεδιασμός των λαβών ακολούθησε σύγχρονες νέες αρχιτεκτονικές τάσεις και χαρακτηρίζεται από κομψές λιτές γραμμές, γραμμικότητα και αίσθηση στιβαρότητας.

Προσφέρονται οι παρακάτω λύσεις:

Απλές λαβές για ανοιγόμενα/συρόμενα με καρέ 25mm και 38mm, με μεταλλικό καπάκι ή εντελώς μεταλλική ροζέτα (μήκος 137mm)

Λαβές για ανυψούμενα/συρόμενα με καρέ 38mm (μήκος 177mm)

Μεγάλες λαβές για ανυψούμενα/συρόμενα (hebeschiebe) με καρέ 50mm με εξωτερική χούφτα ή σετ μέσα-έξω και θέση κυλίνδρου (μήκος 252mm)

Λαβές για πόρτες εισόδου με ενιαία πλάκα

Λαβές για πόρτες εισόδου με ξεχωριστή ροζέτα

Λαβές για εσωτερικές πόρτες

Οι νέες λαβές φέρουν το πατενταρισμένο μηχανισμό Secustik® της Hoppe AG, ο οποίος προσφέρει επιπλέον ασφάλεια στην κατασκευή «μπλοκάροντας» την οποιαδήποτε παρέμβαση από την εξωτερική πλευρά της λαβής. Οι λαβές έχουν 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας και επιφανειακής επεξεργασίας, και αποτελούν ιδανική επιλογή για παράκτιες περιοχές και για κατασκευές υψηλής επισκεψιμότητας. Οι νέες λαβές της ALUMIL έχουν περάσει με επιτυχία τους συνεχείς ελέγχους ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου “BS EN 1670:1998 αντοχή στη διάβρωση – απαιτήσεις και μέθοδοι δοκιμών”. Οι λαβές φέρουν το λογότυπο της ALUMIL και διατίθενται στο σύνολο της γκάμας χρωμάτων της Hoppe (Ανοδίωση F1, Τιτάνιο F9, Λευκό F9016, Σκούρο Καφέ F8707, Μαύρο F9005, Μπρονζέ F4).

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 10734,10735,10736,10737,10738″][/images_grid]

Απάντηση