Μικροσκοπικό προκατασκευασμένο σπίτι είναι ένα ονειρικό εξοχικό στο νησί της Κρήτης

Αν η ιδέα του να ξυπνάτε έχοντας πανέμορφη θέα στη θάλασσα και κάτω από τη σκιά των ελαιόδεντρων σας ακούγεται παράδεισος, θα λατρέψετε αυτό το μικρό ηλιακό σπίτι που βρίσκεται στην πανέμορφη Κρήτη. Η Σκωτσέζικη εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής Echo Living σχεδίασε αυτό το σπίτι με ρόδες, ένα ειδικό οικολογικό καταφύγιο που έχει ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Tο προκατασκευασμένο κτήριο δημιουργήθηκε στη Σκωτία και θα μεταφερθεί σε μια εκπληκτική τοποθεσία στη Μεγαλόνησο ανάμεσα σε τρία αρχαία ελαιόδεντρα.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 31410,31411,31412,31413″][/images_grid] Το σπίτι με ρόδες ανατέθηκε από μια δασκάλα γιόγκα από τη Γλασκώβη που αναζητούσε ένα σπίτι που θα διατηρούσε τόσο την ακεραιότητα του τόπου όσο και τρεις αρχαίες ελιές του. Το Echo Living ανέλαβε αυτή την πρόκληση με τη δημιουργία ενός σύγχρονου και μινιμαλιστικού οικολογικού χώρου σχεδιασμένου για να τοποθετηθεί τέλεια μεταξύ των τριών δέντρων και να έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ντυμένο με λευκά ξύλα με χαραγμένες και σχεδιασμένες επιφάνειες, το μικρό σπίτι περιλαμβάνει δύο δομές: τον κύριο κατοικήσιμο χώρο και ένα μικρό μπάνιο που περιλαμβάνει ένα ντους και μια τουαλέτα κομποστοποίησης.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 31415,31414,31409,31408,31407,31406″][/images_grid]

Απάντηση