Μια ακόμη επιτυχημένη εφαρμογή OSOLARMIO

Print Friendly, PDF & Email

Μία ακόμη ξεχωριστή επιτυχή εφαρμογή των προιόντων νανοτεχνολογίας OSOLARMIO, ολοκληρώθηκε πρόσφατα σε εγκατάσταση φωτοβολταικών στην Αθήνα.

Ειδικότερα σε εγκατάσταση 10kw επί στέγης στην Αθήνα – μόνο – τα προιόντα OSOLARMIO έδωσαν την λύση στην απομάκρυνση ρύπανσης, από υπολείμματα στεγανωτικού/μονωτικού υλικού “Hyperdesmo-LV “, το οποίο κάλυπτε με την μορφή διασκορπισμένων πολλαπλών στιγμάτων την επιφάνεια των πάνελ.

Η απομάκρυνση των στιγμάτων του συγκεκριμένου στεγανωτικού/μονωτικού υλικού ήταν επιβεβλημένη. Η ιδιαίτερη υφή του, η απόλυτη συμπεριφορά του/άριστη πρόσφυση όταν αυτό εφαρμοστεί σε επιφάνεια καθώς επίσης και η ιδιαίτερη αντίστασή του στην ηλιακή ακτινοβολία ήταν στοιχεία που επηρέαζαν την εγκατάσταση.

Έπειτα από τις ανεπιτυχείς επανειλημμένες προσπάθειες του ιδιοκτήτη, με διάφορα μέσα για την απομάκρυνσή του, η λύση δόθηκε με την εφαρμογή του καθαριστικού “Heavy Duty Cleaner” της Osolarmio.

Το Heavy Duty Cleaner της Osolarmio, με την απλή χρήση του, αποτελεί την κατάλληλη λύση για κάθε επενδυτή – γεγονός που αποδεικνύεται καθημερινώς, ακόμη και όταν πρόκειται και για τις πιο σπάνιες και εξειδικευμένες μορφές ρύπανσης πού μπορεί να συναντήσει κάποιος.

Απάντηση