Στον «αέρα» παίχτηκε η νέα τηλεοπτική καμπάνια της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. με τίτλο «Σήτα Europa». Η διαφήμιση προβλήθηκε τόσο σε κανάλια τοπικής εμβέλειας, ενισχύοντας τους τοπικούς αντιπροσώπους της εταιρείας μέσω της ενημέρωσης του κοινού της επαρχίας, όσο και σε πανελλαδικά κανάλια, συμπληρώνοντας την απήχηση της καμπάνιας.
Η καμπάνια διήρκησε πάνω από 4 εβδομάδες, ξεκινώντας από τα μέσα Ιουνίου. Η πανελλαδική προβολή περιλάμβανε τα κανάλια Star, Alpha και ΣΚΑΪ ενώ προβλήθηκε επιπλέον στα κανάλια TV100 (Θεσσαλονίκη), TRT (Θεσσαλία), Achaia TV και DR TV (Πελοπόννησος), Κρήτη TV (Κρήτη). Η καμπάνια της Europa ήρθε να προωθήσει ένα προϊόν με φαινομενικά εποχιακή ζήτηση, αλλά στην πραγματικότητα με πωλήσεις όλο το χρόνο λόγω του κλίματος της χώρας μας.
Οι σήτες Europa είναι αξιόπιστες και λειτουργικές, ενώ τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε όλα τα υπάρχοντα συστήματα αλουμινίου! Τα συστήματα σήτας Europa προσφέρουν πολλές επιλογές σε όσους τα επιλέξουν. Οι επιλογές καλύπτουν μεγάλο φάσμα των αναγκών των καταναλωτών, προσφέροντας σήτα ανοιγόμενη ή συρόμενη, κάθετης ή οριζόντιας κίνησης, με οδηγό ή χωρίς, με φρένο ή χωρίς, συμβατική ή και με ερπύστρια, ενώ οι κατηγορίες προϊόντων είναι η Europa 880, η Europa Free και η νέα σήτα Europa Flexa.