Η ALUMIL με δυναμική παρουσία ξανά στη HORECA, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις με προηγμένα συστήματα

Η ALUMIL παρουσίασε και πάλι στην πρόσφατη έκθεση HORECA, που διεξήχθη μεταξύ 12 και 15 Φεβρουαρίου, λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύτατο πεδίο αναγκών του Έλληνα ξενοδόχου, ο οποίος σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, αναζητεί πάντα το καλύτερο. Και φυσικά το βρήκε στο ανανεωμένο stand της ALUMIL το οποίο φέτος στηρίχθηκε σε ένα concept πρότυπου δωματίου με λύσεις για ξενοδοχεία, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των αρχιτεκτονικών συστημάτων της εταιρείας σύμφωνα με τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν το minimal συρόμενο σύστημαSupremeS650 με κρυφό οδηγό, το νέο συρόμενο S440 και το πολύ επιτυχημένο συρόμενο S350. Επιπλέον, παρουσιάστηκε το νέο στιβαρό ανοιγόμενο σύστημαSupremeS77,καθώς και το ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα σκίασης Μ5600.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 32266,32267,32268″][/images_grid]
Είτε πρόκειται για τεράστια ανασυρόμενα συστήματα (5 μέτρα ύψος) όπως το S700, είτε για συρόμενα με χωνευτό οδηγό στο μάρμαρο όπως το M12000, είτε για ιδιαίτερα minimal γωνιακές κατασκευές όπως το εξαιρετικόσυρόμενοS650, η ALUMIL όντας πάντα πρωτοπόρος, δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην «ατμομηχανή» της Ελληνικής οικονομίας, τον τουριστικό κλάδο, στον οποίο οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της χώρας έχουν πρωτεύοντα ρόλο.

Απάντηση