Η εξωπραγματική βίλα των 11 υπνοδωματίων

Δεν πρόκειται απλά για μια βίλα, αλλά για ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια που έχετε δει! Αυτό το τεράστιο σπίτι βρίσκεται μόλις μισή ώρα από το κέντρο του Λονδίνου και χρειάζεται φυσικά μια περιουσία (αρκετά μεγάλη) για να μπορέσει κανείς να μείνει εδώ.
Σύμφωνα με την βρετανική Mirror αυτό το αρχοντικό των 11 υπνοδωματίων εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά ακινήτων και προκάλεσε αίσθηση. Εκτός από τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, την κουζίνα έργο τέχνης και τους τεράστιους χώρους υποδοχής που θα δείτε, το σπίτι διαθέτει επίσης ένα home cinema, εξοπλισμένο με καθίσματα πολυτέλειας και μια μεγάλη οθόνη. Αν τώρα δεν σας αρέσει το μπόουλινγκ (το οποίο βέβαια διαθέτει) μπορείτε να παίξετε στο μεγάλο μπιλιάρδο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε αυτό όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Η πολυτέλεια είναι η λέξη που χαρακτηρίζει βέβαια τα καθιστικά, όλους (και είναι αρκετοί) τους χώρους υποδοχής και τα υπνοδωμάτια, ενώ το μπάνιο είναι ένας πραγματικός χώρος χαλάρωσης. Εντυπωσιακοί και εντελώς διαφορετικοί απ’ ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε είναι και οι χώροι που συνδέουν τον έναν όροφο με τον άλλο.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 31633,31634,31635,31636″][/images_grid] Οι διαστάσεις των διαδρόμων είναι σαν ένα ολόκληρο σπίτι. Αυτό όμως που κόβει την ανάσα είναι ο εξωτερικός χώρος της πανάκριβης βίλας. Το σπίτι διαθέτει το δικό του γήπεδο γκολφ με εκπληκτική θέα! Αν τώρα οι 11 κρεβατοκάμαρες δεν σας φαίνονται αρκετές… υπάρχει επίσης ένα αυτόνομο επίπεδο για το προσωπικό το οποίο βρίσκεται πάνω από το ανεξάρτητο γκαράζ, καθώς επίσης ακόμη τρία υπνοδωματία στο εξοχικό σπίτι. Από την αυλή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει μια μεγάλη πισίνα και μια πιο μικρή ιδιωτική σε μια έκταση με γκαζόν αλλά και χώρο για χαλάρωση. Για να έχετε μια πλήρη εικόνα του σπιτιού η βρετανική Mirror δημοσιεύει και εναέριες φωτογραφίες, όπου φαίνεται και το γήπεδο του γκολφ!

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 31637,31638,31639,31640,31641,31642″][/images_grid] Την τιμή σας την αφήσαμε για το τέλος. Όποιος θέλει και μπορεί να κάνει δική του αυτό το σπίτι ή καλύτερα την έπαυλη θα πρέπει να πληρώσει το ποσό των 19,9 εκατομμυρίων λιρών ή των 15 περίπου εκατομμυρίων ευρώ…

Απάντηση