Η Διεθνής Έκθεση “Πανηπειρωτική 2015” και η 2η Έκθεση θέρμανσης- ψύξης και εξοικονόμησης ενέργειας»

Η Διεθνής Έκθεση “Πανηπειρωτική 2015” θα πραγματοποιηθεί στις 16.24.5.2015 στο νέο εκθεσιακό χώρο στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, στα Ιωάννινα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννίνων.
Η Έκθεση διοργανώνεται από την εταιρία «ΚΥΚΛΟΣ», η οποία ξεκινά τις διαδικασίες για τη διοργάνωση της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2015» που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 24 Μαΐου 2015 σε νέο εκθεσιακό χώρο στο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ».
Σαφώς ανανεωμένη, σε νέο Εκθεσιακό χώρο η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ μαζί με την «2η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» που πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αναμένεται να τονώσουν την αγορά, με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών, την προώθηση νέων ιδεών και προϊόντων και παράλληλα αναδεικνύοντας όλη τη γνώση και την τεχνολογία του κλάδου της θέρμανσης, ψύξης, μόνωσης και ηλιακής ενέργειας. Επίσης στο πλαίσιο λειτουργίας της θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή απόδοση.
Σημειώνεται ότι το ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ Τ.Μ.: 50€ ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α. 23%
Η 16η «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ» αναμένεται να συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της ευρύτερης περιοχής.
Αναφέρεται ότι κάθε χρόνο την επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, και η φετινή διοργάνωση αναμένται να ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και επιτυχία κάθε προηγούμενη, καθώς απευθύνεται όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο και Πανελλαδικό αλλά και στη γειτονική Αλβανία.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος/συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεσθε στην εταιρία: «ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119, ΚΙΝ. 6944107862, Εmail : [email protected], www.kyklos-ektheseis.gr
Εκθεσιακός Χώρος: Πανηπειρωτικό Στάδιο
Τόπος Διεξαγωγής: Ιωάννινα / Ελλάδα
Από: 16-05-15
Εώς: 24-05-15
Κλάδος: ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Απάντηση