Ημερίδες ALUMINCO σε Κέρκυρα και Μυτιλήνη

Με μεγάλη επιτυχία κατά γενική ομολογία ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες της ALUMINCO με θέμα «Συστήματα ALUMINCO Clima & Ενεργειακή Εποχή» σε Κέρκυρα στις 20 Νοεμβρίου και Μυτιλήνη στις 4 Δεκεμβρίου.

Πάνω από 150 κατασκευαστές συμμετείχαν τόσο στην κύρια εκδήλωση, όσο και στις παράλληλες εκδηλώσεις, εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρει η ALUMINCO. Η παρουσία και παρέμβαση του κ. Καρρά Αργύρη, Εμπορικού Δ/ντή της ALUMINCO και εκ των ιδιοκτήτων αυτής, παράλληλα με τις συναρπαστικές ομιλίες υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των νέων τοπικών εμπορικών αντιπροσώπων της εταιρείας, την κα. Οβάλε Αλεξάνδρα στην Κέρκυρα και τον κο. Σωτηράκη Κων/νο στην Μυτιλήνη, «μαγνήτισαν» το κοινό!

Παράλληλα, οδήγησαν στη διενέργεια συζητήσεων, με επίκεντρο την ολοκληρωμένη λύση της ALUMINCO όσον αφορά το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» καθώς επίσης την νέα προωθητική ενέργεια της εταιρείας με την Interamerican.

Οι δύο ημερίδες, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στα πλαίσια της ουσιαστικής ενημέρωσης των τοπικών κατασκευαστών κάλυψαν τις εξής θεματικές ενότητες: Εταιρική και Προϊοντική παρουσίαση με ιδιαίτερη έμφαση στα νέα πρωτοποριακά ενεργειακά συστήματα Clima, το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» και ο τρόπος υλοποίησης του από την ALUMINCO καθώς επίσης η νέα προωθητική ενέργεια της εταιρείας σε συνεργασία με την Interamerican.

Η διοργάνωση ημερίδων από την ALUMINCO για την δια βίου ενημέρωση των κατασκευαστών αποτελεί πρωταρχικό της στόχο και απόφαση για εντατικοποίηση αυτών με το νέο έτος. Σύντομα θα ανακοινωθεί το καλεντάρι των ημερίδων για το έτος 2014.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11077,11078,11079,11080,11081,11082,11083,11084″][/images_grid]

Απάντηση