Ημερίδα για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα θα συζητηθεί στην ημερίδα «Ηλεκτροκίνηση: νέες τεχνολογίες & επιχειρηματικές ευκαιρίες», που συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Γερμανικός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Germany Trade and Invest), το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων, ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών και η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας την 1η Ιουλίου στην Αθήνα.

Ομιλητές από τον πολιτικό, θεσμικό και επιχειρηματικό χώρο θα ενημερώσουν για επενδυτικά σχέδια, επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και για τις νέες τεχνολογίες που ήδη χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων στην κατασκευή αυτοκινήτων και στους σταθμούς φόρτισης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι συνέργειες που προκύπτουν με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πιλοτικά προγράμματα στη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία αλλά και την Ελλάδα θα ολοκληρώσουν την εικόνα για τη νέα αυτή τεχνολογία.

Η συμμετοχή στην ημερίδα θα είναι δωρεάν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. επικοινωνίας: 210-64 19 027 και μέσω E-mail: e.kiparissi@mail.ahk-germany.de

Χρυσός Χορηγός της ημερίδας είναι η εταιρεία ΣΧΣ Α.Τ.Ε.Ε.
Αργυρός Χορηγός η εταιρεία ΔΕΗ ΑΕ.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες ΑΒΒ ΑΕ, ROBERT BOSCH AE, EKO ABEE, EUROSOL HELLAS AE, SMA HELLAS SA.

Απάντηση