ΕΤ ACETECH: Έξι ξεχωριστά εκθεσιακά γεγονότα στην Ινδία

Η Economic Times Acetech είναι μια έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά στον κλάδο των κατασκευών.
Η ινδική κατασκευαστική βιομηχανία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες σήμερα και έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Ενώ η οικονομία ανεβαίνει και κάθε στρώμα της κοινωνίας αναβαθμίζεται κοινωνικά και οικονομικά, η ζήτηση για καλύτερες υποδομές αυξάνεται. Η Ινδία είναι πλέον η 9η οικονομική δύναμη παγκοσμίως και ανήκει στο group “BRIC” (Brazil, Russia, India & China) με υψηλότατους ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης. Στον κατασκευαστικό τομέα επικρατεί οικοδομικός οργασμός σε κάθε επίπεδο, τόσο στην κατασκευή οικιστικών συγκροτημάτων, γραφείων, βιομηχανικών χώρων, όσο και στα μεγάλα έργα υποδομής, απαντώντας έτσι στο πάγιο αίτημα του πληθυσμού για ανανέωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Η Διεθνής έκθεση ΕΤ ACETECH στην Ινδία πραγματοποιείται σε έξι μεγάλες πόλεις της χώρας και αποτελεί πόλο έλξης για κατασκευαστές, εργολάβους και εργολήπτες, εισαγωγείς και χονδρεμπόρους. Συγχρόνως προσφέρει μια πλατφόρμα για τις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες λειτουργούν με ευρωπαϊκές προδιαγραφές, να εξάγουν ανώτερα ποιοτικά προϊόντα, κάτι που σε μεγάλο βαθμό λείπει από την αγορά της Ινδίας.

Ήδη έχουν διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία οι δύο πρώτες συναντήσεις. Από τις 17 έως και τις 20 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Βομβάης (BCEC), από τις 8 έως και τις 11 Νοεμβρίου στην Bengaluru. Ακολουθεί μία ακόμη συνάντηση από τις 5 έως και τις 8 Δεκεμβρίου στο Δελχί η διεθνής έκθεση ΕΤ ACETECH που θα παρουσιάσει προϊόντα, υπηρεσίες τεχνολογίες και εξοπλισμό από όλους τους τομείς της δόμησης.

Στις αρχές του νέου έτους τρεις ακόμη σημαντικές συναντήσεις παίρνουν τη σκυτάλη. Από τις 10 έως και τις 12 Ιανουαρίου του 2014 στην πόλη Ahmedabad, από 7 έως και 9 Φεβρουαρίου του 2014 στην Καλκούτα και τέλος από 28 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου στην πόλη Chennai. Τρεις ακόμη ξεχωριστές ευκαιρίες για σημαντικές συναντήσεις, συμφωνίες και συνεργασίες. Τρεις εκθέσεις που θα περιλαμβάνουν μια πληθώρα γνωστών εταιρειών από τον τομέα της κατασκευής και της οικοδομής.

Ανάμεσα στα εκθέματα θα είναι πόρτες – παράθυρα, προσόψεις, γυαλιά, εξαρτήματα, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, πλακίδια, μάρμαρα, συστήματα επεξεργασίας νερού, συστήματα ασφαλείας και αυτοματισμοί, συστήματα κλιματισμού, βαφές, χρώματα, κλπ.

Απάντηση