Επιτυχημένες δοκιμές στο EUROPA Glass Railings

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. ελέγχει και δοκιμάζει κάθε νέο της προϊόν πριν την κυκλοφορία του στην αγορά. Το EUROPA Glass Railings πέρασε με επιτυχία τις δοκιμές κρούσης στις οποίες υποβλήθηκε.

Η EUROPA PROFIL Αλουμίνιο Α.Β.Ε., επενδύοντας διαρκώς στην εξέλιξη και διάθεση συστημάτων αλουμινίου δοκιμασμένης ποιότητας και αξίας, ελέγχει και δοκιμάζει κάθε τελικό προϊόν πριν την κυκλοφορία του στην αγορά. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, κατά την δημιουργία του συστήματος κάγκελου EUROPA Glass Railings, η εταιρεία προχώρησε σε δοκιμή αντοχής σύμφωνα με το γερμανικό πρότυπο TRAV (Technische Regeln für absturzsichernde Verglasungen).

Η δοκιμή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, περιλάμβανε απελευθέρωση βάρους 50 κιλών μαλακού σώματος από ύψος 900 χιλιοστών σε σχέση με το τελικό σημείο κρούσης. Η ενέργεια της κρούσης αντιστοιχεί σε αυτήν της πρόσκρουσης μαλακού σώματος βάρους 75 κιλών με ταχύτητα 12,35 Km/h. Το δοκίμιο δέχτηκε 3 κρούσεις σε προβλεπόμενες από το πρότυπο θέσεις που περιελάμβαναν το ψηλότερο σημείο του όπως και το πλέον ακραίο από τα πλάγια.

Τα αποτελέσματα των κρούσεων κρίθηκαν πλήρως ικανοποιητικά, αφού δεν επετράπη η πτώση του υαλοπίνακα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε θραύση των προβλεπόμενων υαλοπινάκων. Η δοκιμή αυτή εντάσσεται μέσα στον γενικότερο σχεδιασμό των νέων αλλά και των υπαρχόντων προϊόντων της EUROPA και έρχεται να προστεθεί στις πιστοποιήσεις των συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας από διεθνή κοινοποιημένα εργαστήρια και πρότυπα. Το νέο σύστημα EUROPA Glass Railings είναι διαθέσιμο στην αγορά, ενώ οι συνεργάτες κατασκευαστές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο εμπορικό δίκτυο της εταιρείας καθώς και στο www.profil.gr

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 13049,13050″][/images_grid]

Απάντηση