Εκδήλωση της ACE-Hellas για επαγγελματίες μηχανικούς

H ACE-Hellas AE μια από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής με εξειδίκευση κυρίως σε τεχνικές εφαρμογές για μηχανικούς, διοργανώνει την ετήσια, καθιερωμένη πλέον εκδήλωσή της, την Πέμπτη 28 Μαίου 2015, 17.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel, αίθουσα Αίγινα-Ύδρα.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό, ο Νίκος Ταγαράς τέως Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. O Δρ. Ευάγγελος Σαπουντζάκης, καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, θα δώσει το δικό του στίγμα στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας τις νέες εξελίξεις στον τομέα της ανάλυσης των «χωρικών πλαισιακών» κατασκευών. Με το μοτό «Μαζί κάνουμε τις ιδέες σας πράξη» η ACE-Hellas θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων τη νέα έκδοση της εφαρμογής στατικής και δυναμικής ανάλυσης, SCADA Pro™ 15 που ενσωματώνει νέες δυνατότητες αλλά και την πρόσφατη νεότευκτη συνεργασία της με την Computers and Structures Inc. (CSI), κορυφαία εταιρεία διεθνώς και ηγέτιδα στην ανάπτυξη εργαλείων λογισμικού για τη μελέτη δομικών κατασκευών, όπως τα: SAP2000®, ETABS®, CSiBridge®, SAFE® και PERFORM®-3D.

Στελέχη της εταιρείας GRAITEC, κορυφαίου παρόχου επαγγελματικών λύσεων λογισμικού CAD για τον κατασκευαστικό κλάδο, θα παρουσιάσουν το Autodesk® Advance Steel & και το Autodesk® Advanced Concrete και τη σύνδεση του πρώτου με το ETABS® 2015. Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν και μακροχρόνιοι συνεργάτες της εταιρείας, όπως η Hewlett Packard, με τις κορυφαίες λύσεις εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους, η SIKA Hellas, με ενημέρωση για τα τρέχοντα υλικά δομητικών ενισχύσεων, καθώς και η Fischer Hellas με τις εφαρμογές και μηχανισμούς αγκύρωσης.

Πληροφορίες, αλλά και δωρεάν δηλώσεις συμμετοχής στην ετήσια εκδήλωση της ACE-Hellas θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ace-hellas.gr/event.

Περισσότερα για την ACE-Hellas και τα προϊόντα της μπορείτε να βρείτε στο www.ace-hellas.gr καθώς και στο facebook στο www.facebook.com/ACEHellas

Απάντηση