Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης… 80 χρόνια επ’ άπειρον!!!

Η ΔΕΘ με τα πάνω από 80 χρόνια ιστορίας αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία. Από τις 5 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα δώσει το δικό της στίγμα και ρυθμό!
Σε μια περίοδο την οποία η χώρα μας αναζητά την έξοδο από την ύφεση, η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών, όπως η ΔΕΘ αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. Η αντοχή της στο χρόνο και η επικαιροποίηση του περιεχομένου της αποδεικνύει ότι είναι ένας δυναμικός θεσμός με ικανότητα προσαρμογής στις εγχώριες αλλά και διεθνείς μεταβολές.
Η 80η ΔΕΘ παρουσιάζει και φέτος ξεχωριστούς τομείς όπως:
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, Hi- Tech, i-Gaming», «ΔΟΜΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΕΡΓΑΣΙΑΣ», «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ», «Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα», «Ενέργεια & Δόμηση», «Αυτοκίνητο», «Farma – Αγροτικός Τομέας», «Αθλητισμός», «Έπιπλο – Διακόσμηση», «Διεθνείς Συμμετοχές».
Με περισσότερους από 255.000 επισκέπτες στη προηγούμενη διοργάνωση και αυξημένο τον εκθεσιακός χώρο κατά 40% συγκριτικά με την 79η ΔΕΘ, φιλοδοξεί και φέτος από τις 05 έως τις 13 Σεπτεμβρίου να γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς, ακόμα μεγαλύτερη και πιο ελκυστική.

Απάντηση