Διήμερο ενημέρωσης για τις αντλίες θερμότητας – Open Days

Η εταιρεία μας διοργανώνει για 2η χρονιά διήμερο ενημέρωσης για τις αντλίες θερμότητας. Τα έξοδα για θέρμανση είναι υψηλά και οι περισσότεροι αναζητούν εναλλακτικές μεθόδους για να μειώσουν τα κόστη τους. Η πιο οικονομική μέθοδος θέρμανσης είναι η αντλία θερμότητας. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει τι είναι οι αντλίες, αν και η φιλοσοφία λειτουργίας τους και η τεχνολογία με την οποία λειτουργούν δεν είναι καινούργιες.

Οι αντλίες εφαρμόζονται σε χώρες με πολύ χειρότερες κλιματολογικές συνθήκες (πχ Βόρεια Ευρώπη), εδώ και δεκαετίες. Ο λόγος είναι απλός : Το κόστος λειτουργίας είναι 50% έως 80% χαμηλότερο σε σχέση με το πετρέλαιο. Θα εξηγήσουμε τον τρόπο λειτουργίας της αντλίας θερμότητας και θα δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως:

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ;

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ;

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ;

ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ; ΣΥΜΦΕΡΕΙ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΒΕΣΗ;

ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ;

ΠΟΣΟ ΧΩΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ;

Η προσέλευση θα είναι ελεύθερη στο κοινό από τις 09:00 το πρωί έως και τις 08:00 το βράδυ. Ανοιχτές παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Ζώη την Παρασκευή 12/12 στις 18:00 και το Σάββατο 13/12 στη 13:00.

Θα προβληθούν βίντεο, σλάιντς και θα γίνει ζωντανή επίδειξη λειτουργίας αντλίας θερμότητας ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ OPEN DAYS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12 & ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12 ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 5 (ΟΠΙΣΘΕΝ ΔΕΗ) ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛ: 26210 26907, www.oleng.eu/[email protected]

Απάντηση