Δεκατέσσερις προσφορές για το Athens Lycabettus

Το ενδιαφέρον πολλών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προσέλκυσε ο διαγωνισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την μίσθωση του επταώροφου κτiρίου της επί της οδού Βαλαωρίτου στο Κολωνάκι, στο οποίο λειτουργούσε το ξενοδοχείο Athens Lycabettus.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», για το κτίριο ιδιοκτησίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που προορίζεται εκ νέου για χρήση ξενοδοχειακής μονάδας, κατατέθηκαν 18 προσφορές. Κατά τον αρχικό έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών από την αρμόδια επιτροπή του διαγωνισμού αποκλείστηκαν 4 προσφορές.

Ετσι, στην τελική διαδικασία για την ανάδειξη μισθωτή θα αξιολογηθούν από την επιτροπή 14 προσφορές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 14 προσφορές κατατέθηκαν από: Pavillion Ξενοδοχειακή και Τουριστική, Fortitudinent Properties, Inestia Tουριστική, ΞΕΤΕ Α.Ε., Ζουρίδη και Σία Ε.Ε., Ξενοδοχείο Απόλλων, Ξενοδοχείο Αρτεμίσιον, Ιωάννη Χριστόπουλο, Νοrman Star, KAΓΙΕ, Ηotel and Suites, Aνδρώνης Μιλτιάδης, Μargi A.E., GX Ξενοδοχειακή ΕΠΕ.

Ως αρχική ελάχιστη τιμή μηνιαίου μισθώματος για την εκκίνηση του διαγωνισμού ορίσθηκε το ποσό των 12.972 ευρώ. Επίσης, ο διαγωνισμός έθετε ως ελάχιστο χρόνο μίσθωσης του κτιρίου τα 12 χρόνια, ενώ προέβλεπε την εκχώρηση στον μισθωτή της δυνατότητας υλοποίησης επενδυτικού προγράμματος για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας.

 

Απάντηση