fbpx

Τον Οκτώβριο 2018 το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ στο Ananti City Resort – Τρίκαλα

ΠΟΒΑΣ-7ο-Συνέδριο-Τρίκαλα
Print Friendly, PDF & Email

Ο Κλάδος Αλουμινίου στηρίζει το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών 2018 της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) που διοργανώνει σε συνεργασία με την Profilmedia και την Profilgroup μία ακόμα μεγάλη συνάντηση του Κλάδου από την οποία θα προκύψουν οι στόχοι για το μέλλον.


Με θέα τον Θεσσαλικό κάμπο η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών από Παρασκευή 19 έως και Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο «Ananti City Resort» 5 αστέρων.

Με σύνθημα «Κοιτάμε Μπροστά» το Συνέδριο της Ομοσπονδίας θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και τοποθετήσεις προσκεκλημένων ομιλητών και συνέδρων, με στόχο τις απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και προβληματισμούς όσων απασχολούνται στον Κλάδο του Αλουμινίου και των Μεταλλικών Κατασκευών γενικότερα.

Θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου του επαγγέλματος, τους συνεργατικούς σχηματισμούς, τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τις ανακαινίσεις και αντικαταστάσεις με προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας και την ανάκαμψη του Κλάδου βάζοντας φρένο στην περαιτέρω συρρίκνωσή του, καθώς και τον έλεγχο της ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, την εκλογίκευση και τρόπους ελέγχου εισαγωγών από Βαλκανικές χώρες, την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό κ.ά.

Ένα Πανελλήνιο Συνέδριο που αποτελεί πάντα μοναδική ευκαιρία συνάντησης όλων των ανθρώπων του Κλάδου για ενημέρωση και διάλογο. Σημείο αναφοράς στην πληροφόρηση και κόμβος συνάντησης χορηγών, επαγγελματιών και επιστημόνων.

Στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών 2018 συμμετέχουν Φορείς και Επιχειρήσεις του Κλάδου (Κατασκευαστές, Βιομηχανίες Διέλασης, Παραγωγοί Πούδρας, Βαφεία, Εμπορικά Αλουμινίου, Εξαρτήματα, Μηχανήματα, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί κ.λ.π.

Στο μεγάλο αυτό γεγονός καλούνται να συμμετέχουν όλα τα Σωματεία, Κατασκευαστές και Επαγγελματίες του Κλάδου από όλη την Ελλάδα.

Το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Τρικάλων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τρικκαίων και το Επιμελητήριο Τρικάλων θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος και θα φροντίσουν για τη φιλοξενία όλων των συμμετεχόντων.

Τόπος διεξαγωγής

Η πανέμορφη πόλη των Τρικάλων δεσπόζει στο κέντρο της Ελλάδας, στο βορειοδυτικό τμήμα της πεδιάδας της Θεσσαλίας.

Απέχει 330 χιλιόμετρα από την Αθήνα και 214 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

Η πόλη διακρίνεται για τη ρυμοτομία της και για το επίπεδο έδαφός της, γεγονός που την καθιστά ιδανική για μετακίνηση με το ποδήλατο.

Διασχίζεται από τον ποταμό Ληθαίο, που αποτελεί παραπόταμο του Πηνειού ποταμού.

Γύρω του έχουν δημιουργηθεί καταρράκτες και εντυπωσιακά συντριβάνια, μετατρέποντας την πόλη σε μία μικρή όαση.

Τα Τρίκαλα είναι μία πόλη που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τις ανέσεις μίας σύγχρονης πόλης, παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της.

Για τους συνοδούς των συνέδρων θα πραγματοποιηθούν εκδρομές σε τουριστικά αξιοθέατα και ξεναγήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Τρικάλων.

Ξενοδοχείο «Ananti City Resort»

Χτισμένο σε ένα λόφο στις παρυφές των Τρικάλων, μόλις τρισήμιση χιλιόμετρα από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, το «Ananti City Resort» είναι ένα Ξενοδοχείο 5 αστέρων με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει το Θεσσαλικό κάμπο, τα γύρω βουνά και εκτείνεται ως τα Μετέωρα.

Στόχος είναι να προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και αυθεντικές εμπειρίες σε ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές περιβάλλον όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκαλούν «σπίτι».

Σε μια προνομιακή τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση από γνωστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως τα Μετέωρα, η Ελάτη, το Περτούλι και η Λίμνη Πλαστήρα, το Ξενοδοχείο συνδυάζει ιδανικά τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πόλεως με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα και τις παροχές ενός resort.

Οι λιτές, καθαρές γραμμές που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός, η πισίνα που ακροβατεί στην βουνοπλαγιά, το spa με την εσωτερική πισίνα, το roof garden με το εξαιρετικό Μεσογειακό εστιατόριο και ενημερωμένο μπαρ καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο που θα κερδίσει τους σύνεδρους και συμμετέχοντες  από την πρώτη στιγμή.

Λόγω της προνομιούχου θέσης του και της υψηλής τεχνολογικής συνεδριακής υποδομής του, το Ξενοδοχείο «Ananti City Resort» αποτελεί ιδανικό μέρος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων αυτού του επιπέδου.

Διαθέτει τρεις καλοσχεδιασμένες αίθουσες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν από μικρές συναντήσεις μέχρι μεγάλης κλίμακας συνέδρια.

Όλες οι αίθουσες διαθέτουν άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό για να εξασφαλιστεί η σωστή και ομαλή διεξαγωγή μιας εκδήλωσης.

Το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό του Κλάδου και διοργανώνεται σε μια μεταβατική περίοδο, όπου η ανασυγκρότηση των δυνάμεων του παραγωγικού κλάδου κρίνεται απαραίτητη προκειμένου αυτό να μεταφραστεί σε μια δυναμική για τους επαγγελματίες εποχή.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία το 7ο Συνέδριο έρχεται να συμβάλει τα μέγιστα στην προώθηση του Κλάδου στην ελληνική επικράτεια.

Χορηγίες για το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ

Οι Ελληνικές Βιομηχανίες Αλουμινίου Exalco, Elval Colour, Alumil, Europa Profil Αλουμίνιο στηρίζουν το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα ως Διακεκριμένοι Χορηγοί. Η εταιρεία βαφής χρωμάτων Analko συμμετέχει ενεργά με Ειδική Χορηγία. Μεγάλοι Χορηγοί του Συνεδρίου η Neokem και η Rolka. Χορηγοί το Θεμέλιο – kostologisikoufomaton.gr και η G-S Στρατηγέλλης. Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες Metaloumin, Saint-Gobain, Aperto και Security Lock.

Διοργάνωση: Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία με Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Τρικάλων.

Το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Profil Energy – profilnet.gr, Aluminium Magazine – alunet.gr, Κτίσμα & Αλουμίνιο – aludata.gr.

Με τη συμμετοχή: Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Τρικκαίων, Επιμελητήριο Τρικάλων, ΚΑΠΕ, ΤΕΙ Θεσσαλίας, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, ΟΑΕΕ.

Οργάνωση: PROFILMEDIA (Προμάχων 8 & Πετμεζά 141 21 Νέο Ηράκλειο, Αθήνα) Τηλ.: 210/8056800 e-mail: profil@profilnet.grg.gazepidis@profilmedia.gr, PROFILGROUP (Ιπποδρομίου 14 570 10 Πεύκα, Θεσσαλονίκη) Τηλ.: 2310/676022-4 e-mail: profil@profilgroup.gr, geobirb@gmail.com

Απάντηση