ΣΕΚΑ: Διεξαγωγή Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης

Εκλογοαπολογιστικής-Γενικής-Συνέλευσης

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου πραγματοποιεί την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 στο ELEFSINA HOTEL από τις 10:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.


H επίσημη πρόσκληση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης θα σας αποσταλεί σύντομα.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος Συνάδελφος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα για την ανάδειξή του στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην Ελεγκτική Επιτροπή του Συνδέσμου, θα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία του στην Γραμματεία του Συνδέσμου με fax: 210 4512011, ή με e-mail: info@seka.org.gr διευκρινίζοντας αν βάζει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή έως την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων των Συναδέλφων σε αποφάσεις που αφορούν τη Διοίκηση του Συνδέσμου είναι επιτακτική ανάγκη.

Δεν πρέπει να λείψειw, γιατί η Γενική μας Συνέλευση δεν είναι απλά ένα τυπικό γεγονός, αλλά ένα γεγονός που προετοιμάζει ένα μέλλον συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των επιχειρήσεων – μελών μας, που θα μας θωρακίσει απέναντι στα απαιτητικά και ανταγωνιστικά δεδομένα της αγοράς.

Πρέπει να είσαι εκεί, για να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του υλικού μας, να εκμεταλλευτούμε από κοινού όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον εθνικό και ευρωπαϊκό ορίζοντα.

Συνάδελφοι, ο ΣΕΚΑ είναι ο μοναδικός σύνδεσμος που εκπροσωπεί αμιγώς επιχειρήσεις κατασκευών αλουμινίου.

Έλα να σου δείξουμε τα οφέλη που σου προσφέρει ο ΣΕΚΑ!

Γιατί ο ΣΕΚΑ είναι η φωνή σου και δυναμώνει με την συμμετοχή σου!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συνδέσμου, κα Βασιλική Τάγκα. Τηλ.: 210.49.45.444 / 6907886099

Απάντηση