ΠΣΥΠΕΝΕΠ: Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα «Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης (nZEB) σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας»

ΠΣΥΠΕΝΕΠ

Από 1 Ιανουαρίου 2019 όλα τα νέα δημόσια κτίρια θα πρέπει να κατασκευάζονται ως Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης όπως αυτά ορίστηκαν πολύ πρόσφατα, στις 5 Δεκεμβρίου 2018,  κάτι που αναμένεται να επηρεάσει και τις απαιτήσεις ενεργειακής αναβάθμισης των υφιστάμενων μέσω ΕΣΠΑ.


Παράλληλα ο νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας που είναι σε ισχύ από τον περασμένο Αύγουστο, θέτει νέες απαιτήσεις τόσο στην κατασκευή των νέων όσο και στην ανακαίνιση των υφιστάμενων.

Για την ενημέρωση των μηχανικών στα παραπάνω θέματα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών διοργανώνει  Τεχνική Ημερίδα με θέμα: «Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας».

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθούν και τα νέα προγράμματα του ΥΠΕΝ για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και τις επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτίριο του ΤΕΕ/ΤΚΜ Μ. Αλεξάνδρου 49, στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρες 11:00-14:00.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαιτείται όμως εγγραφή εδώ

Απάντηση