Η ώρα της μεγάλης συνάντησης έφτασε και όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Κατερίνη και στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου «Αλουμίνιο και Κατασκευές», τα τελευταία 20 χρόνια υπήρξε ανέκαθεν σταθμός στο χώρο μας. Σταθμός γιατί αφουγκράζονταν τις ανάγκες της κάθε εποχής και μέσα από προβληματισμούς και δημιουργικές διεργασίες βοήθησε και βοηθά τον κλάδο μας, ενωμένος, να προχωρήσει και να αναπτυχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους μεταποιητικούς κλάδους της χώρας μας.

Κατάμεστο ήταν το μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς στα εγκαίνια της 8ης Biennale Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων χορηγός της οποίας ήταν η ΕΤΕΜ.

Μόλις τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών κ. Θεόφιλος Παγιάτης ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για τα νέα του καθήκοντα, τα σχέδια και τους στόχους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Τα συστήματα των ελληνικών βιομηχανιών διέλασης πρωταγωνιστούν σε εντυπωσιακά έργα εντός και εκτός συνόρων.

Η EXALCO συμμετείχε με τα συστήματά της σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στη Θεσσαλονίκη και σε ανακαινίσεις ξενοδοχείων καθώς επίσης και στην ολοκλήρωση νέων ξενοδοχείων, βοηθώντας σημαντικά στην αύξηση της ενεργειακής κλάσης των κτηρίων. Ακόμη παρουσιάζει το νέο της σύστημα εισόδου, Albio 135 Super Thermo μια πρωτοπορία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που θέτει υψηλά standards.

Η ELVAL COLOUR καλύπτει όλη την γκάμα προϊόντων βαμμένου αλουμινίου για το κέλυφος ενός κτηρίου.

H εταιρεία ALUMIL δημιουργεί συστήματα υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετικές επιδόσεις στις δοκιμές που προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Το ανοιγόμενο Ε75 της ΕΤΕΜ είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα με εξαιρετικές δυνατότητες θερμομόνωσης.

Η ELVIAL προτείνει την πιστοποιημένη τεχνολογία Ι2 που αποτελεί την ιδανική πρόταση εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών CLIMA, της εταιρείας ALUMINCO επιλέχθηκαν σε νέο συγκρότημα διαμερισμάτων στο Ανατολικό Λονδίνο και σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Επίσης η ALUMINCO παρουσιάζει νέα προϊόντα που απαρτίζουν μία δυνατή, συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα.

Τέλος, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ διαθέτει την Prima Plisse σε κιτ και σε νέα τυπολογία αμφίπλευρης σήτας.

Αναβάθμιση ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων υποχρεωτικά. Νέα ήθη για καταναλωτές, επιχειρήσεις και φορείς φέρνει η οδηγία για την αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης που ενσωματώθηκε στο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα.

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση