Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την έλευση του 2016, ενός χρόνου που βρίσκει τη χώρα σ’ένα πολλαπλό αδιέξοδο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις… Ας ελπίσουμε λοιπόν το 2016 να φέρει ό,τι καλύτερο. Ένας χρόνος πάντα φέρνει καινούριες ελπίδες και όνειρα και έτσι πρέπει να είναι… Μια χρονιά πλούσια σε εκδηλώσεις ξεκίνησε. Η περιπλάνηση στον κόσμο του αλουμινίου και της ενέργειας ξεκίνησε με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, όπου η «καρδιά» της συμπρωτεύουσας χτυπούσε για μια ακόμη φορά στους ρυθμούς της έκθεσης «INFACOMA».

Στην Αθήνα παρά τις δυσκολίες που δημιούργησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις, περισσότεροι από 120.000 επαγγελματίες από 40.368 επιχειρήσεις και από κάθε γωνιά της χώρας πλημμύρισαν το Μetropolitan Expo από την Παρασκευή 12, μέχρι και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για έναν επισκεπτικό θρίαμβο άνευ προηγουμένου στην έκθεση HORECA! Η εικόνα της έκθεσης ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας, με τους ξένους εμπορικούς επισκέπτες να συμφωνούν εντυπωσιασμένοι ότι η 11η ΗΟRECA δεν θύμιζε σε τίποτε την Ελλάδα της κρίσης! Στο ξεχωριστό αυτό εκθεσιακό γεγονός δυναμικό «παρών» έδωσαν εταιρείες του κλάδου.

Τη σκυτάλη των εκθέσεων συνεχίζει να κρατά η Αθήνα και το εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» όπου από τις 7 έως και τις 10 Απριλίου φιλοξενούνται οι εκθέσεις DOMOTEC, Building Green, ELECTROTEC και MEDWOOD.

Ο Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της ALUMIL, κ. Φίλιππος Δομαζινάκης μάς «ξεναγεί» στο δυναμικό τμήμα της εταιρείας που σχεδιάζει μελετά και εξελίσσει νέα καινοτόμα προϊόντα που «κοσμούν» μεγάλα έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επίσης οι πιστοποιήσεις των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της ALUMIL αποτελούν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο κεφάλαιο, χωρίς το οποίο είναι αδύνατη η εμπορική διακίνησή τους.

Με θεαματικό τρόπο έκλεισε το 2015 η βιομηχανία διέλασης ELVIAL, που με όπλο την ισχυρή εξωστρέφειά της πέτυχε στην περσινή χρήση αύξηση τζίρου κατά 26% και υπερδιπλασιασμό των κερδών της.

Δύο νέα στολίδια της Μεγαλονήσου, ένα στο Ηράκλειο και ένα στα Χανιά φέρουν συστήματα της εταιρείας EXALCO. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη Βικελαία Βιβλιοθήκη στην πόλη του Ηρακλείου και το Νέο αρχαιολογικό Μουσείο στα Χανιά.

Τέλος, μάθετε κάθε χρήσιμη πληροφορία για τα Συστήματα Ρολών EUROPA 950, EUROPA 990 και EUROPA 999, που χαρακτηρίζονται για τη μοναδική αντοχή, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική τους και προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και θερμομόνωση.

Επίσης η Aluminco ενισχύει την γκάμα της διαθέτοντας στην αγορά το νέο φυλλαράκι αερισμού 700-410 και τα πάνελ Αλουμινίου με πρωτοποριακή σύνθεση υλικών HDS Ultra Plus για ακόμα μεγαλύτερη ηχομόνωση.

Φανταστείτε ένα σπίτι το οποίο δεν «ξοδεύει» ενέργεια και που αντίθετα εκμεταλλεύεται την ενέργεια που συλλέγει από το περιβάλλον και τη διαχειρίζεται με τον αποδοτικότερο τρόπο,

Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση