Πάγκαλος: Τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού στην εταιρεία TILCON

TILCON

Άλλη μία τοποθέτηση τεχνολογικού εξοπλισμού πραγματοποίησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυτή την φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην εταιρεία TILCON του Κου ΤΙΛΣΙΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.


Η TILCON αναβαθμίζει τον μηχανολογικό εξοπλισμό της και βέβαια προκειμένου για ένα τόσο σύγχρονο εξοπλισμό ο συνεργάτης θα δεν μπορούσε να είναι άλλος από την εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ αποκλειστικό αντιπρόσωπο της EMMEGI που επι σειρά ετών έχει αναλάβει τους εξοπλισμούς όλων των μικρών και μεγάλων κατασκευαστικών σε όλη την Ελλάδα με μία τεχνολογία που τρέχει μπροστά και προηγείται.

Πριν λίγους μήνες προηγήθηκε η αγορά του κέντρου επεξεργασίας της EMMEGI με το PHANTOMATIC M4L και τώρα συνεχίζοντας την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων η εταιρεία εξοπλίστηκε με τα ακόλουθα μηχανήματα:

  • ΠΡΙΟΝΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΩΝ EMMEGI MOD. RADIAL STAR 500
  • ΓΩΝΙΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ATLA COOP MOD. ΙTACA SOLUTION
  • ΠΡΙΟΝΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΩΝΙΩΝ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ EMMEGI FPPRO EXECUTIVE
  • ΠΑΓΚΟΙ ΥΑΛΩΣΗΣ – ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ και άλλα βοηθητικά μηχανήματα του οίκου EMMEGI GROUP.

Το διπλό πριόνι Radial Star πλαισίωσε και συνεργάζεται απόλυτα με το ήδη υπάρχον κέντρο επεξεργασίας 4άρων αξόνων Phantomatic M4L & σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κοπών & επεξεργασιών Frame project αποτελεί πλέον μια πλήρη γραμμή παραγωγής και συμβάλλει τα μέγιστα στην παραγωγική διαδικασία της εταιρίας.

Η διαδικασία είναι απλή & γίνεται εξολοκλήρου από το γραφείο:

Προγραμματίζονται οι λίστες κοπών & επεξεργασιών & βελτιστοποιημένες πλέον μέσω usb μεταφέρονται στο πριόνι όπου γίνονται οι κοπές. Στην συνέχεια εκτυπώνονται ετικέτες που κολλιούνται σε κάθε κομμάτι υπό μορφή barcode & μεταφέρονται αυτά τα κομμάτια στο κέντρο επεξεργασίας όπου διαβάζονται από το scanner & αναγνωρίζονται οι επεξεργασίες που έχουμε προεπιλέξει.

H τεχνογνωσία και η πολυετή πείρα στις κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου σε συνδυασμό με την απόκτηση υψηλού τεχνολογικού εξοπλισμού σίγουρα κατατάσσουν την εταιρία TILCON σε ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά κατασκευαστικά στον Ελληνικό χώρο.

Η εταιρία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κο Τιλσίζογλου Γιώργο για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε ενώ από την πλευρά της δεσμεύεται ότι όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι & τώρα θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν στο μέλλον.

Πηγή: pagalos.gr

Απάντηση