Extraplastica: Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις

Τις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας EXTRAPLASTICA είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν στην συνάντηση που διοργάνωσε την 21 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της η εταιρεία EXTRAPLASTICA – EXTRACOLOR.

Η εταιρεία Χασιαλής Γεώργιος Α.Β.Ε.Ε. “EXTRAPLASTICA” και το βαφείο “EXTRACOLOR”, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποίησαν ξενάγηση στους παραγωγικούς χώρους του εργοστασίου και των εγκαταστάσεων της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης έγινε ενημέρωση για όλη τη γκάμα των προϊόντων, όπως επίσης και για το αντικλεπτικό ρολό & γκαραζόπορτα.

Το αντικλεπτικό ρολό – γκαραζόπορτα της “EXTRAPLASTICA” δίνει τη δυνατότητα ασφάλειας, αισθητικής, εξοικονόμησης ενέργειας, φωτισμού & αερισμού με μια μόνο κίνηση! Διπλή ασφάλεια με τις δέστρες ασφαλείας & κλειδαριά στο κατωκάσι. Αυτό επιτυγχάνεται με το ρολό ερμητικά κλειστό και ενώ οι δέστρες πιέζουν συνεχώς το ρολό προς τα κάτω. Ταυτόχρονα η κλειδαριά στο κατωκάσι ασφαλίζει με ανοξείδωτες λάμες δεξιά και αριστερά μέσα στους οδηγούς και εξασφαλίζει την  μέγιστη δυνατή ασφάλεια που μπορεί να επιτευχθεί με ένα ρολό ή μια γκαραζόπορτα. Εξοικονόμηση ενέργειας με άνοιγμα των ρολών κατά τη διάρκεια της ημέρας για ηλιοφάνεια και κλείσιμο το βράδυ για να μην έχουμε απώλειες θέρμανσης το χειμώνα. Το καλοκαίρι κλείσιμο την ημέρα για σκίαση και άνοιγμα το βράδυ για αερισμό. Τα ίδια αποτελέσματα επιτυγχάνουμε με αισθητήρες θερμοκρασίας και φωτός. Επιπροσθέτως με το φυλλαράκι προφίλ 8×16 επιτυγχάνεται αερισμός και φωτισμός τουλάχιστον 18% σε όλη την επιφάνεια του ρολού.

Έγινε επίσης ξενάγηση στην υπερσύγχρονη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής και χρωμάτων ξύλου “EXTRACOLOR” και παρουσίαση του ποιοτικού ελέγχου που γίνεται κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Επιπροσθέτως οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από την εταιρεία για τα προϊόντα της και η οποία είναι εφ’όρου ζωής! Τέλος, θα γίνει ενημέρωση για τα μοτέρ και τους αυτοματισμούς της εταιρείας με ξεχωριστή παρουσίαση στους χώρους της εταιρείας SOMFY.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11727,11728,11729,11730″][/images_grid]

Απάντηση