Big 5 Show, από τις 26 έως 29 Νοεμβρίου 2017 στο Dubai

Big 5 Show Dubai

Η Διεθνής Έκθεση Big 5 Show θα λάβει χώρα από 26-29/11/2017, για 38η χρονιά, στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Centre στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το 2016 διοργανώθηκαν περισσότερα από 80 πιστοποιημένα workshops με ελεύθερη συμμετοχή, ενώ κατεγράφη σημαντική άνοδος του αριθμού των αγοραστών από τις χώρες GCC, αποδεικνύοντας ξανά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι οργανωτές την έκθεση ως σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και εμπορικής συναλλαγής του τομέα των κατασκευών.

Για το 2017, η διοργάνωση θα συνεχίσει να εστιάζει στα προϊόντα καινοτομίας όσο και στα αναγνωρισμένα, ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως και στην πράσινη τεχνολογία και παράλληλα θα διευκολύνει όσο μπορεί περισσότερο τους διεθνείς εκθέτες να αντιληφθούν τις εμπορικές πρακτικές στα ΗΑΕ, μέσω σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Προϊόντα που προβάλλονται:

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών.

Ειδικότερα προβάλλονται:

Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές),ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης),τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα  μεταλλουργίας  και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά,  μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και  προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π)

Το 2017 οι διοργανωτές έχουν ομαδοποιήσει τα προϊόντα που προβάλλονται σε πέντε κατηγορίες, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα και η τοποθέτηση των Ελληνικών Επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο θα γίνει με βάση την παρακάτω ομαδοποίηση σε συνεργασία με την Enterprise Greece.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος οι διοργανωτές έχουν εστιάσει στα εργαλεία τεχνολογίας που βελτιώνουν την προβολή των εταιρειών στην έκθεση.

Ελληνική συμμετοχή & στατιστικά στοιχεία προηγούμενου έτους

  • Καθαρή εκθεσιακή επιφάνεια 113.530 τ.μ.
  • Σύνολο εκθετών: 2.586 επιχειρήσεις
  • 59 χώρες μεταξύ των οποίων Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία, Τουρκία, Ινδία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Σ.Αραβία, Η.Α.Ε., Ιαπωνία, Κορέα.
  • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών 78.869

Το 2016 το Ελληνικό περίπτερο κάλυψε συνολικά έκταση 1.280 τ.μ. στα Hall 3,7,8, Sheikh Saeed Hall , Rashid Hall, Zabeel  Hall, Main Concourse, PMV και ΜΕC της έκθεσης.

Οι  42 συμμετέχουσες επιχειρήσεις παρουσίασαν προϊόντα μαρμάρου, ξυλείας και υαλουργίας, μεταλλικές κατασκευές, μονωτικά υλικά, ηλιακά συστήματα, εντοιχιζόμενες κουζίνες, συστήματα διαχείρισης νερού, θωρακισμένες πόρτες, προϊόντα αλουμινίου, χρώματα, είδη κιγκαλερίας, συστήματα ήχου, τεχνολογίας κ.λ.π.

Η ελληνική συμμετοχή, με το  λειτουργικό και μοντέρνα σχεδιασμένο ελληνικό περίπτερο και το branding GR Building που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον κατασκευαστικό κλάδο, έχει τύχει θετικότατων σχολίων τόσο από τους Έλληνες εκθέτες όσο και από τις αποστολές των άλλων κρατών.

Η Ελληνική συμμετοχή το 2017

Στόχος της Ελληνικής συμμετοχής για το 2017 είναι να ξεπεράσει αυτή του 2016 και να αναδείξει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων, όλων των κλάδων των δομικών υλικών  και υπηρεσιών. Για την ελληνική συμμετοχή του 2017 προβλέπεται ξεχωριστός χώρος υποδοχής (reception desk) για τους ξένους προσκεκλημένους, σχεδιασμός καταλόγου εκθετών, διαφημιστική υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής στους χώρους της έκθεσης, υποστηρικτικά εργαλεία marketing, card reader για κάθε εκθέτη κλπ.

* Προθεσμία υποβολής Αίτησης: μέχρι 30 Ιουνίου 2017

** Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ / thebig5.ae

Απάντηση