Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αποκατάσταση και Ενίσχυση Κτιρίων»

Το Τεχνικό Επιμελητήριο/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας σας καλεί στην Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Αποκατάσταση και Ενίσχυση Κτιρίων» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο (Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (Παλαιό Νοσοκομείο), Κανελλοπούλου 12) την Πέμπτη 04/06/2015 και ώρα 18:00.

Στα πλαίσια της Ημερίδας θα γίνει παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αποκατάσταση σεισμοπλήκτων κτιρίων καθώς και η εφαρμογή των Εθνικών και Ευρωπαϊκών Κανονισμών και Κωδίκων στην αποκατάσταση και ενίσχυση κτιρίων.

Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι οι: κ. Κλεάνθη Μαρία, Πολιτικός Μηχανικός, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών κ. Διαμαντόπουλος Φώτης, Πολιτικός Μηχανικός, Στέλεχος της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών κ. Δρίτσος Στέφανος, Καθηγητής Τμ. Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κουφόπουλος Πέτρος, Αν. Καθηγητής Τμ. Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών Κατά την έναρξη της Ημερίδας θα γίνει παρουσίαση της Α’ Φάσης Συγκρότησης του Μητρώου Εθελοντών Μηχανικών Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Δυτικής Ελλάδας από τον Πρόεδρο του Τμήματος, κ. Αθανάσιο Γιανναδάκη, Δρ. Μηχανολόγο και Αεροναυπηγό Μηχανικό.
Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Απάντηση