ΠΟΒΑΣ: Με επιτυχία η Γ.Σ. παρά τη ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία

Την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 διεξήχθησαν στα γραφεία της ΠΟΒΑΣ οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, καθώς και των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΠΟΒΑΣ στην ΓΣΕΒΕΕ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης από το σωματείο της Νίκαιας.
Α’ Αντιπρόεδρος, ο κ. Σπύρος Δημητριάδης από το σωματείο Σερρών.
Β’ Αντιπρόεδρος, ο κ. Παναγιώτης Πορτοκαλίδης από το σωματείο Θεσσαλονίκης.
Γενικός Γραμματέας, ο κ. Αναστάσιος Αθανασόπουλος από το σωματείο Αργολίδας.
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, ο κ.Θωμάς Παπαδόπουλος από το σωματείο Κοζάνης.
Αναπληρωτής Ταμίας, ο κ. Λάζαρος Ασλανίδης από το σωματείο Βέροιας.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, ο κ. Κωνσταντίνος Στριλιγκάς από το σωματείο Ηρακλείου.
Μέλος του Προεδρείου ο κ. Βασίλης Ντέρας από το σωματείο Αθήνας.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Βασίλης Νικολέτας από το σωματείο Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Αλέξανδρος Δημόπουλος από το σωματείο του Βόλου και ο κ. Σπύρος Δεμίρης από το σωματείο της Λάρισας.
Επίσης, Αντιπρόσωπος στην Τριτοβάθμια Οργάνωση ΓΣΕΒΕΕ εκλέχθηκε ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν ο κ.Δημήτριος Αρβανίτης από το σωματείο του Βόλου, ο κ. Κωνσταντίνος Πελεκούδας επίσης από το σωματείο του Βόλου και ο κ. Δημήτριος Τοκμακίδης από το σωματείο Κοζάνης .
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην επιτυχή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργο Καββαθά για την παρουσία του. Ευχαριστεί επίσης τόσο το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Αντωνογιαννάκη για τη συμβολή τους στην προώθηση του έργου και των δραστηριοτήτων της ΠΟΒΑΣ όσο και τους αντιπροσώπους των σωματείων μελών για την παρουσία τους στη Γενική Συνέλευση και τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, με δεδομένο ότι αυτή πραγματοποιήθηκε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία. Η ΠΟΒΑΣ συγχαίρει τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 17865,17862,17861,17860,17859,17858,17857,17856,17855,17854″][/images_grid]

Απάντηση