ΕΝΚΑΣ: Πολύς κόσμος, κέφι, απονομή Πιστοποιητικών και αρκετές εκπλήξεις στην κοπή πίτας

Μαζί με τις πιο θερμές και αισιόδοξες ευχές για την καινούρια χρονιά την Κυριακή 31 Ιανουαρίου τα μέλη της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ με τις οικογένειές τους, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών του κλάδου παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, δίνοντας ένα δυναμικό αλλά και αισιόδοξο «παρών».

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου πάνω από 250 μέλη, συνεργάτες και φίλοι της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκασκευαστών Νίκαιας, Κορυδαλλού και Πέριξ συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους στην καθιερωμένη πλέον κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΝΚΑΣ. Με πολλά χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση, αισιόδοξα μηνύματα, ευχές και δώρα για τα παιδιά πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά η ξεχωριστή αυτή συνάντηση της ΕΝΚΑΣ στην αίθουσα δεξιώσεων «Καταρράκτης». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την οργάνωση και υποστήριξη της εταιρείας PROFILMEDIA. Επίσης ξεχωριστό ρόλο είχαν για ακόμη μία φορά οι χορηγοί, εταιρείες του κλάδου που ενισχύουν και στηρίζουν κάθε προσπάθεια της Ένωσης Νίκαιας.

Μεγάλος χορηγός ήταν η εταιρεία TEAM ROLL

Χορηγοί ήταν οι εταιρείες: ALCO, ALUMIL, ANALKO, APERTO, BMC, DOMUS, ELVIAL, EXTRAPLASTICA, EXTRACOLOR, IDECO, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ, SECURITY LOCK και η SOMFY.

Υποστηρικτές ήταν οι εταιρείες ALTOM, ΒΕΜ, ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΗΣ, ΔΟΥΚΑΣ, ΘΕΜΕΛΙΟ, ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ, ΑΦΟΙ Κ. ΜΠΕΘΑΝΗ, ΝΕΟΚΕΜ, STAMELOS GLASS και η WÜRTH.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΑ και μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου, κος Κωνσταντίνος Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής κος Μιχάλης Ιωαννίδης. Επίσης παρευρέθηκαν από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ο Πρόεδρος κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και από την Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά(ΟΒΣΠ) ο Αντιπρόεδρος κ. Τσαπράζης και ο Γ. Γραμματέας κ. Βαζαίος, ο κλαδικός τύπος καθώς και εκπρόσωποι των εταιρειών χορηγών.

Το συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει ο κ. Χαράλαμπος Δουλάκης μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, ο κ. Σπύρος Παπαδάκης Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και ο κ. Γιώργος Γαζεπίδης από την PROFILMEDIA, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και τους χορηγούς για τη συνεισφορά τους σ’ αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Στη συνέχεια μοίρασαν στα παιδιά βιβλία και εκείνα με τη σειρά τους έψαλλαν τα κάλαντα δίνοντας μία ξεχωριστή νότα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκαιας κος Θεόφιλος Παγιάτης, στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων «Παρ’ όλη την κρίση που βιώνει ο κλάδος, η ΕΝΚΑΣ άλλαξε σελίδα με εξωστρεφείς ενέργειες, δεν έμεινε να μεμψιμοιρεί επάνω στα συντρίμμια. Είναι εύκολο να μιλάμε και να κάνουμε φτηνή στείρα πολιτική, αλλά επιλέξαμε άλλο δρόμο. Το δρόμο που δίνει διέξοδο στους συναδέλφους και που δεν τους κρατάει συμβιβασμένους και υπνωτισμένους στο τούνελ του φόβου, το δρόμο που τους καλεί στην συσπείρωση, στη διεκδίκηση μέσα από μια σειρά δράσεων. Η πιστοποίηση του επαγγέλματος μας είναι ορόσημο για τον κλάδο. Είναι μια αφετηρία εξελίξεων και ενεργειών. Η αλήθεια είναι πως ορισμένοι φίλοι μας μάλλον θέλουν να μας αλλάξουν περπατησιά αλλά σημασία έχει εμείς τι θέλουμε και τι κάνουμε. Σε όσους λοιπόν μας θέλουν εκτός αγοράς, αδύναμους και χειραγωγημένους απαντάμε με την στάση και την δράση μας. Είμαστε ένα σωματείο Βάσης, ένα αμιγές σύνολο Κατασκευαστών κουφωμάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών που οφείλουμε και θέλουμε να διατηρήσουμε την παραγωγική αλυσίδα του κλάδου με σεβασμό».

Με συγκίνηση αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ στους ανθρώπους του κλάδου που έφυγαν από κοντά μας. Συγκεκριμένα στους αείμνηστους Λευτέρη Ταφρόγλου, Παναγιώτη Καραμπαστέλα, Παναγιώτη Χρυσοστόμου και Βασίλη Κλεόβουλο. Τη βασιλόπιτα έκοψε ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Το φλουρί έπεσε στον κ Παναγιώτη Ράλλιο. Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν η απονομή πιστοποιητικών σε 19 κατασκευαστές μέλη της Ένωσης. Η απονομή των πιστοποιητικών προς τους κατασκευαστές οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις έγινε από τους κυρίους, Κωνσταντίνο Κατσαρό, Παναγιώτη Σάρδη και Θεόφιλο Παγιάτη. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των επισήμων και των εκπροσώπων των εταιρειών που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης. Ο χορευτικός Σύλλογος Κρητών, η ζωντανή μουσική και το φαγητό δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι, χορό και ευκαιρίες για συζήτηση.

 

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 31738,31739,31740,31741,31742,31743,31744,31745,31746,31747,31748,31749,31750,31751,31752″][/images_grid]

 

 

 

Απάντηση